Biltemas epoxy golvfärg

Halvblank, vattenbaserad 2-komponents epoxifärg (bas och härdare), avsedd för målning av betonggolv inomhus, där det krävs en färg med . V, Beckers EPX-V eller alcros Marmofloor Epoxi V). Har ett flytspacklat garagegolv som jag nu har målat med biltemas epoxifärg. Jag tyckte att jag målade ganska flödigt men eftersom jag fick färg.

Inget som helst fel på Epoxifärgen biltema har, de har ju inte gjort den själva. Jag har tänkt måla med 2-komponents epoxi , slitstark färg som verkar.

Biltemas lambdason eller annat fel? Har kollat på biltema , och med en snabb huvudräkning kommer jag . Det ena målade jag med grå epoxifärg. Jag hade nog hellre valt biltemas 2k golvfärg , en epoxifärg som. Mitt golv är grymt bösigt och dammar så ma.

Smeten dom lägger ut är en 2k Epoxi -gucka. Och min 2-komp epoxigaragegolvfärg som är tät. Men inte heller Gelshield håller tätt med . Här hittar du din golvfärg och roliga lösningar för dina golv.

Kanske mycket för att resultatet syns omedelbart. Har hört att det kan bli blåsor när våren kommer och fukten . Har olika clip nån olika funktion, annat än färg ? Testade biltemas men blev riktigt besviken på resultatet. Har googlat och några säger biltemas 2-komp epoxyfärg är bra för. Har dock inte testat deras golvfärg men andra lackfärger och efter 3-4 . De stora färgtillverkarna säljer specialprodukter för ändamålet, fast de är. Det finns en epoxifärg som heter Tikkurila Temafloor 1och den rullar.

Fukt underifrån knäcker vilket färgsystem som helst tyvärr, gamla oljefläckar gör. En viktig skillnad är att epoxifägen är diffusionstät medan olja inte är det vilket gör den mindre fuktkänslig. Använd Färgborttagning som är ett effektivt vattenburet medel som tar bort gamla färglager inomhus och utomhus. Jag har bara använt mig av etsande grundfärg , 2k epoxygrund och.

Färg kommer jag inte ihåg exakt märke, men var en helt vanlig vattenbasserad. Epoxyharts vet jag att rätt många har använt till fuktiga terrarier och. Köp kvalitetsfärger och aldrig aldrig färg på öob, byggmaxx etc.

Hur andra 2k eller epoxyfärger funkar har jag dock ingen erfarenhet av. Vad blir det för grundfärg och bottenfärg efter epoxyn? Gummimatta för att inte skrapa av färg under centralstödet.

Har inte nån stor mängd epoxi liggandes. Finns på biltema och färgbutiker. Nu har jag iaf slipat ner och målat 2lager 2K epoxyprimer från biltema. Sedan 2lager 2K Epoxy blank golvfärg.