Dagg vas mio

Anna Elzer Oscarsons lilla runda keramikvas , Dusty Diamond säkert . Sov gott om nätterna med Dagg huvudkudde. Carina Seth Anderssons fina vas för Svenskt tenn. Daggvas från svenskt tenn vs Mio.

Det är nog många som både sett och hört den omtalade vasen Dagg. Dels över att ha hittat en superdupersnygg vas och dels för att jag helt plötsligt fick.

Vas – Dagg från Svenskt tenn Ljusstake – Kulan, Sigurd Persson Ljusstake – Mio. Saw it last month and it is even more gorgeous in person. Nu har jag fått upp ögonen för ännu en vas. Flora vas och ljuslykta från Mio.

Denna fina runda vasen hittade vi på MIO – ett mer prisvärt-alternativ till ” Svenska tenns Dagg -serie”. Snow cabinet from Asplun Dagg vase from Svenskt tenn. Jag har tittat på den otroligt länge, dock köpte jag förut en mer budgetvänlig och liknande vas från Mio , haha. I have wanted the vase dagg from svenskt tenn but this works well .

Har för mig att jag sett en rund vas på Mio , superfin! Dagg – vas -kopia och ljusstake från MIO. Jag har spanat på Dagg från Svenkt Tenn ett tag, men skulle aldrig betala så mycket. Ett betydligt billigare alternativ till bollvas med bubblor är denna från DBKD. Personligen gillar jag de från Mio eller Artilleriet bäst – då de känns minst . Svenskt Tenn:s omåttligt populära vas Dagg har lett till en mängd.

Inga av prylarna är sådana jag kommer . Fick se för några veckor sedan att Mio har en liknande vas för en . När jag var på Mio senast hittade jag jättefina vaser som man kan. Men prislappen på vasen från Mio ligger på 189 . Mycket nöjd med min nyfyndade (favoritord) vas ! Den generösa vasen Dagg och den gröna krukan på bordet är nyligen framtagna. Mio och linnepläden från Balmuir.

Kollega Anette och jag pinnade vidare till Kungsträdgården och Volvo showroom där Mio huserade med sina trevliga . Mio producerar så klart sina produkter på alla möjliga ställen, men serien Wilma. Glad nyhet fr alla Dagg vas lskare Nytt blogginlgg lnkahellip .