Hur gör man decoupage servetter

Här ger vi lite nybörjartips på hur man gör decoupage med servett på en ask. Sära på servettens lager, oftast är servetten gjord av tre tunna, tunna papper. Ta det som du önskar klä in din sak . Klipp ut det mönster du vill använda, det går att använda en hel stor servett om man vill, men om man är lite nybörjare är det helt klart enklare . Monika Strand och Ulrica Öberg från Skaparlust visar hur du går till.

Tjusningen med decoupage är att man kan göra om saker väldigt lätt.

Nästa Decoupage på konservburkar . Till servett decoupage börjar du med att grunda objektet du ska måla på. Man måste vara ganska snabb för att hinna göra det medan det är blött. När du har bestämt hur du vill att ditt motiv ska se ut tar du limmet och . Det är några som hört av sig till mig och frågar hur jag gör när svampar på färgen med . Det går också att skriva ut på servett men det är lite meckigt och verkar inte fungera på alla skrivare.

Jag har tidigare gjort ett inlägg här på bloggen om hur man enkelt och billigt. Det ska vara lite större än glasunderlägget som du ska göra decoupage på.

Vill du veta hur vi dekorerade de tidigare bokstäverna? Jag vet att en del hellre limmar på servetten än på underlaget men jag föredrar detta sätt. Här har jag samlat lite decoupage tips och tricks, som jag har lärt mig av andra eller. En tunn servett runt blockljuset klarar inte hålla emot smältande varmt stearin utan.

Gör som ovan men värm två skedar på en spisplatta och använd dem . Idag tänkte jag visa hur du gör om du vill dekorera stenarna med servettdecoupage. Dekorera stenar med servett decoupage. Hur man gör en Decoupage kruka!

Sen tar jag servetten och penslar försiktigt fast den med mera lim. Av syltburkar och servetter gör Lee fina lyktor till julbordet. Googla hur gör man decoupage så hittar du flera bra beskrivningar. Upptäckte nyss att de säljer helt fantastiska servetter på tradera.

När jag tänker på decoupage tänker jag på små lådor dekorerade med servetter med. Nu har jag fått ett startset av dem med färg, lack och servetter men. Finns svensk beskrivning på hur man gör och har man inte nappat på . Plocka fram dem, för idag visar vi hur ni kan göra om dem med snygga servetter och decoupagelack. Decoupagelack fungerar alltså som både lack och lim.

Man kan också täcka äggen med hela servetter.