Rund glasvas ica

I vårt glas och porslinssortiment har vi samlat det mesta för vackra dukningar. Dricksglas, tallrikar, uppläggningsfat och kannor är bara några av de saker du . NADIAS DRÖMHEOrginalet Dagg och fem olika kopior. Trendenser -,rh:trendenser. Rapportera en annan bild Rapportera den stötande bilden.

ICA Home är ett brett och prisvärt sortiment av hög kvalité.

Härom dagen när jag var ute på min inspirationsrunda , så letade jag också efter några små enkla glasvaser som jag kan ha på bordet vid en dukning, så att jag kan ha med blommor. Till sist hittade jag små karaffer – på Ica ! Vi har länge spanat in fina vasen Flask från Svenskt Tenn, en glasvas med. Surfade runt nu på morgonkvisten och fick se en liknande variant hos ICA Home. Nu senast har det även kommit en variant från Ica Maxi.

En bubblig glasvas lik vasen Dagg. Ett riktigt bra budgetkap skulle jag säga! Pepparkvarn 29cm ICA Selection Pepparkvarn ICA Selection 29cm.

Förvaringsburk LETTER T turkos. Den bulliga glasvasen Dagg från Svenskt tenn har florerar flitigt på. Anna Elzer Oscarsons lilla runda keramikvas, Dusty Diamond säkert dyka . Som jag har letat efter en rund vas. IKEA som kan fylla ut den ytan till vi får dit en fin rund vas. Finns faktiskt liknande på Ica ! Täby Centrum, dom har runda glasvaser precis vid ingången till butiken!

Tekanna Mollie, 2kronor, Ica maxi. I fönstret, vaser Elsie, och 1kronor, Åhléns. Keramikbricka, 130:–, Ica Home, handstöpt igelkottsljus, ca 200:–, och. Nu har jag skaffat mig en rund vas att ha fina rosor i. Check på de meanderformade benen och den runda bordsskivan med sarg. Billiga kopior finns både på Ica Maxi, Mio och Hemtex.

MIO har en jätte snygg rund glas vas. Gul pappersdekoration med form som ett ägg från ICA. Vit rektangulär bricka med rosa tulpaner från Ekelunds Linneväveri.

Mörkblå rund bricka med grå och gula fåglar från Bengt och Lotta.