Hur gör man decoupage på tegelpannor

Pysselproffsen visar hur man gör decoupage. Hur man gör och vad man behöver 🙂 Har än så länge hållt mig till symaskinen men. Cachad Liknande Man kan dekorera på trä, terracotta, plåt, glas och porslin samt på tyg.

Likadant gör du om du vill arbeta med gamla tegelpannor och skifferplattor. Det är några som hört av sig till mig och frågar hur jag gör när svampar på färgen med flera .

Glasunderlägg är funktionella men är inte alltid så dekorativa. Det ska vara lite större än glasunderlägget som du ska göra decoupage på. Vill du veta hur vi dekorerade de tidigare bokstäverna? Ikväll bjuder jag på några tegelpannor.

Jag har aldrig provat, men jag vet att det finns et speciellt lim som kallas decoupagelim som funkar som ett slags skyddslack över bilden du . Hittade nämligen en hel hög med tegelpannor bakom min brors lada – guldgruva :)! Allt är vitmålat innan jag gjorde decoupage på dem. Det är ett ganska tunt papper, men är tjockare än servetter.

Här kommer en lite mer uppdaterad version på hur man gör decoupage , enkel grund. Du behöver: Föremål att göra decoupage på, . Jag tänkte hänga upp lite tavlor på oss där och tänkte testa att göra några själv. A4:an och så kan du pröva lite på Canvas tavlan hur den gör sig bäst. Jag har sett många som har gjort ljus med decoupage teknik men det . Hobbyman visar här hur man kan använda decopath på ett hjärta, gjort av lera.

Vill ni se fler exempel på vad man kan göra med decopatch så kan ni kolla . Här får du idéer och inspiration på vad man kan göra. Sänd mig gärna bilder på dina alster,. Gamla takpannor som Sanna gör om till väggamplar, lyktor,. Och det är det jag ska försöka förklara, hur man alltså kan använda.

Till att börja med behöver man börja med att helt enkelt stryka decoupagelack på. Värmen gör som sagt att lacket smälter och limmar fast servetten. Men vi visste inte riktigt hur vi skulle ge honom presenten.

Så kom jag då på att jag kunde göra en tavla av en takpanna! För er som inte vet så är decoupage att man lägger på ett lager av servetter med hjälp av antingen . I Gårdshuset visar vi en del av mina decoupagealster, tegelpannor med ljushållare att hänga på väggen.

Jag och min väninna tillverkar även små läckra. Kan man sabrera vin med en tegelpanna ? Hur gör snickaren – Isolering av liggande sekundärregel . Det finns massor av skoj man kan göra med dem, men ljusmanschett? Tegelpannor var ingen dum idé med tanke på hur många jag har liggande sen vi.