Den bruna maten blogg

Så hade det då äntligen blivit dags. Vad vi skämtat om under många bruna måltider hade genom en märklig ödets nyck blivit verklighet. I afton kommer vi att påvisa två exempel på matpsykoser.

DEN BRUNA MATEN – Sanningen om 70-talets kokkonst . I denna blogg träffar vi en familj som genomlider två samlingar med. Det här med mat vi åt som barn som tycks spårlöst… Bortblåst ur våra hjärnor, kokböcker och flashiga matsajter.

Idag har vi luskat fram en blogg som är . Nyheter24:s Jack Werner har genomlidit en middag med dem, och pratat om deras nyutkomna bok. Den Bruna Maten – blogg Vi på Binero gillar ju våra kunder och vi gillar att uppmärksamma det ni gör. BLOGG Kockfrun Mina bekanta på bokförlaget Galago, som jag älskar och. Bloggaren recenserar en samling receptkort från 70-talet.

Citat från förstasidan: ”Två samlingar . Som sann retroentusiast måste jag säga att det glädjer mitt gamla hjärta att 70- talets matestetik åter tas på allvar och får en revival. Jag brukar ofta tycka att det var bättre förr, men gällande maten så har vi nog det . De lagar mat efter 70- talets receptkort som de sedan bedömer som riktiga .

But, this has not always been the case, as is illustrated by the food blog Den Bruna Maten. Lyssnar på Morgonpasset där de pratar om 70-talets mat. Den absolut roligaste matlagningsbloggen är dock Den Bruna Maten. Alltså for real, det finns ingen blogg som får mig att skratta likt denna, . Den bruna maten är en blogg som visar mat från 70-talet.

Familje Bruun” provlagar Mästerkockens recept från 70-talet, kör hela racet med . Att äta samma mat som bjöds under vår och föräldrarnas barndom känns idag väldigt avlägset. Bloggen handlar om en familj som har den goda smaken att testlaga en. Klicka alltså HÄR för att komma till deras blogg. Familjen Bruun är sedan tidigare en omtyckt blogg som nu . Hej och välkommen till min blogg , jag skriver om mat som jag tycker om . Blev för ett tag sen tipsad om en rolig blogg.

Fantastiskt rolig blogg om 70-talets matrecept och kokböcker. Bonusmat , dvs matrester ska man vara rädd om. Det saknas massor av saker jag vant mig vid och det finns saker jag inte är van vid.

Jag får bestämt börja blogga mer om den finska maten.