Com hem mina sidor

För att låsa upp ditt konto beställer du ett nytt lösenord genom att gå till inloggningssidan för Mina sidor. Mina sidor är din personliga Kundservice – öppen dygnet runt, årets alla dagar. På Mina sidor kan du direkt se en översikt av dina fakturor, gamla som nya. Abonnerar du på vår Telefonitjänst ser du även samtalsspecifikationen.

Com Hem erbjuder kompletta tjänster för bredban tv och telefoni. Med den får du en fantastisk WiFi-räckvidd hemma och en ännu bättre .

BankID är en e-legitimation som du använder när du behöver styrka din identitet på internet. På Mina Sidor kan du se senaste och tidigare fakturor. Här hittar du OCR- nummer och andra uppgifter som behövs för att betala aktuell faktura och kan . Här får du hjälp att komma igång och hittar svar på de vanligaste frågorna du ställer dig inför och efter ett köp. Med en interaktiv beställningsspärr är det inte längre möjligt att göra förändringar via comhem. Du loggar in med ditt kundnummer samt ditt lösenord för Mina Sidor.

Fakturans första sida är utformad för att du snabbt ska hitta övergripande uppgifter som. Ditt kundnummer är ditt användarnamn för att logga in på Mina sidor. Här finns information och våra tjänster.

Adressändringen anmäler du enkelt och kostnadsfritt via Mina sidor. Om du gör en adressändring via vår Kundservice tar vi ut en administrativ avgift på 2kr. Genom att använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Nu har vår webmail fått ett nytt utseende och på denna sida har vi samlat den information. Uppsägningstid och bindningstid gäller enligt det avtal du har tecknat med Com Hem.

Du kan logga in på Mina sidor för att kontrollera din bindningstid. Du vet väl att du kan spåra din försändelse på Mina sidor ? Vår installatör packar upp och ansluter din utrustning. När allt är på plats testas och demonstreras . Om du vill ha en högre hastighet på ditt Bredband eller fler tv-kanaler kan du, på ett enkelt och smidigt sätt, uppgradera dina tjänster med hjälp av Mina sidor. Om du vill lägga till fler kanaler till ditt abonnemang så gör du detta enklast genom att logga in på Mina sidor. Du kan även kontakta Kundservice på telefon 90 . Om du är osäker på vilket modem du har kan du logga in på Mina sidor och kontrollera under bredbandssidan.

Där hittar du information för just ditt modem. Med Com Hem Play är din TiVo är inte begränsad till tv-soffan. Du kan se live-tv och Play-tjänster din dator, mobil och surfplatta.

Edit: Står fortfarande på Mina sidor att jag har mån bindningstid och dom svarar inte på.