Decoupage på ljus

Med ett decoupagelack speciellt framtaget för ljus kan du nu skapa vackra. Vattenbasera flamsäker decoupagelack för ljus. Lacken blir sidenmatt när den torkat.

Gör så här: stryk ett tjockt lager decoupagelack på ljuset där du vill att . Jag har fått många frågor om hur jag får dit motiven på mina ljus. Etiketter: decoupage , ljus , tutorials och beskrivningar .

Hur man fäster bilder från servetter på ljus. Då började jag att utforska decoupage. Här har jag samlat lite decoupage tips och tricks, som jag har lärt mig av andra eller utvecklat vidare.

Ljusdecoupage för smala vanliga ljus , ej för att brännas:. Blockljus dekorerade med både servetter och decoupagepapper. Efter att ha sett en hel uppsjö av vackra ljus som folk har pysslat ihop så var jag bara tvungen att prova det här med decoupage jag med. Ett annat sätt att dekorera ljus på är med foton, silkespapper och en embossingfön.

Man väljer ut den bild eller foto du vill . Nya Favoritservetten har nu fått bidra till hemmets trivsel igen 🙂 den här gången har den hamnat på ett ljus.

Ljus med decoupage brinner Sen satt jag beredd med kameran när en ny kant av servett frigjorts av att ljuset brunnit ner lite mer. Men vad händer då med ett stort ljus tänkte jag. När du gör decoupage på ljus och ger bort, lämna gärna med en varningstext.

Pretty diy self bottle candle holders Brush decoupage lacquer around the outside of the bottle and place your decoupage paper around it. Servett decoupage kallas det när du dekorerar olika ting med yttersta skicktet från. Lämna aldrig ljuset obevakat, eftersom servetten också kommer brinna upp.

Förpackningar med 10 respektive 2ml. Placera servettmotivet på blockljuset, värm en sked över ett ljus och tryck sedan skeden mot servetten. Vet dock inte hur det blir när ljuset. När man ska göra decoupage finns två olika metoder.

Jag har sett många som har gjort ljus med decoupage teknik men det rekommenderar jag INTE! Det är extremt brandfarligt och även om ljusen . Båda varianterna håller bra när ljuset brinner. Kommentera inlägget här : Namn: Kom ihåg mig?

This Pin was discovered by Slöjd Detaljer. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ljuslack, servett och snöre på ett ljus :).

De fyra ljusglasen, som tillsammans bildar ett ord är frostade med Glass Color Frost.