Blocket hemvävda trasmattor

Kan även säljas separat-pris då från 100:- till 600:- st. Nu har jag några trasmattor till salu. Fransarna har jag knutit in extra varp . Välkommen till Vävstugan tjejtrasornas hemsida!

Titta på Trasmattor till salu via länken här upp till vänster.

Vi har nu hemvävda trasmattor till salu från Blocket. Sortera: Senast inkommet inom alla avstånd eller närmsta avstånd. Blocket aug100:- Pappelina, hemvävda trasmattor o. Här är min första egna trasmatta. Bilderna visar endast några av mattorna, många fler finns.

Hemvävda trasmattor finns också, men de är ju så tunga, frakten blir för dyr och IKEA . En kökssoffa var ganska given och lätt att hitta på blocket , det fanns många att välja mellan och jag. Men hemvävda trasmattor vill alla ha.

Färgglada trasmattor , dukar, löpare, kuddar och en. Jag har valt vävar, med en lite fokus på trasmattor. Jag funderar på en som finns på blocket eller så kan kanske den snälla. Då ska jag lacka golven och ta med några trasmattor som får vara där . Fint och snyggt hade jag också, en hemvävd trasmatta låg på golvet. Strax därefter dök det upp en likadan på blocket och då slog jag till.

Vad härligt med en hemvävd matta som mormor har gjort! Denna pin hittades av Ulrika L. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Den kostade mig några futtiga hundralappar och då fick . Desirée väver och bloggar, trasmattor och annan textil. Vår granne, flyttblocket Älgastenen. Jag hade en vävfantast till mor och vävde lite trasmattor på -90-talet.

Jag håller på att samla mod för att maskintova ett stycke hemvävt ylletyg. Lade just ut mina Lundhagskängor på Blocket. Dessa fantastiska hemvävda trasmattor !